HARGA PASARAN
Sebiji Rm0.80
10 Keping RM8.00
15 Keping RM10.00
15 Keping RM10.00
Special Features:
*Dibakar dengan cara tradisional iaitu mengunakan dapur acuan tembaga yang dibuat di negeri Kelantan bagi mengekalkan bentuk asli.
*Dibakar dengan mengunakan arang kayu serta sabut kelapa @ tempurung kelapa bagi menberikan aroma arang dan sabut kelapa pada kuih akok.
*Rasa kemanisan yang sesuai pada semua golongan.
*Mengekalkan resipi keluarga turun temurun.
*Dibakar dengan cara tradisional iaitu mengunakan dapur acuan tembaga yang dibuat di negeri Kelantan bagi mengekalkan bentuk asli.
*Dibakar dengan mengunakan arang kayu serta sabut kelapa @ tempurung kelapa bagi menberikan aroma arang dan sabut kelapa pada kuih akok.
*Rasa kemanisan yang sesuai pada semua golongan.
*Mengekalkan resipi keluarga turun temurun.
Comments
Post a Comment